Man en vrouw aangehouden na poging woninginbraak

woensdag 11 mei 2016

Bodegraven - De politie hield woensdag 11 mei een 20-jarige vrouw en een 29-jarige man, beiden uit Polen, aan op verdenking van poging inbraak in een woning aan de Noordzijde.

Omstreeks 10.30 uur werden een man en een vrouw bij de woning betrapt waarna omstanders hen probeerden aan te houden. Na een worsteling met de man wist hij via een sloot te ontkomen. Hij werd echter aan de andere kant van de sloot door één van de omstanders aangehouden en overgedragen aan de politie. De vrouw vluchtte en meerdere agenten hebben de weilanden achter de manege doorzocht. Uiteindelijk werd zijn om 13.15 uur in een schuur op de Noordzijde aangetroffen. Bij de zoekactie werd ook een speurhond ingezet. Bij de woning bleek een ruit te zijn ingegooid.

Als u getuige bent van vernieling, inbraak of diefstal dan kunt u 1-1-2 bellen. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Veel mensen denken dat het nummer alleen bedoeld is als er mensenlevens op het spel staan, terwijl het nummer gebeld kan worden in alle gevallen wanneer elke seconde telt. Door te bellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden. ‘1-1-2 daar pak je dus ook daders mee.’

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Gouda | 112 alarmeringen Gouda | Goedkoop Tanken in Gouda | Supermarkten in Gouda | Weerbericht Gouda