Twee Gouwenaren aangehouden na melding woninginbraak

maandag 16 november 2015

Gouda - De politie heeft zondag 15 november twee Gouwenaren van 19 en 23 jaar aangehouden op verdenking van inbraak in een woning aan het Walmolenerf.

De politie kreeg even na 05.00 uur de melding dat er werd ingebroken in de woning door twee personen. De inbrekers waren weer weggelopen en fietsten weg in de richting van de Zebra. Agenten namen daarna op diverse locaties positie in en zagen op de kruising Watergangpolderlaan met de Wilhelmina van Pruisenlaan een auto staan met drie bijrijders. Kennelijk bij het zien van de agenten klom de inzittende die rechts voor in de auto zat op de bestuurdersstoel en reed weg. Na een korte achtervolging stopte de auto en sprongen twee inzittenden uit de auto. De derde werd ter plaatse aangehouden. In de omgeving werd even later nog een persoon aangehouden. Hij had zich verstopt onder een auto. De politie onderzoekt of de verdachten bij de inbraak betrokken zijn.

Als u getuige bent van vernieling, inbraak of diefstal dan kunt u 1-1-2 bellen. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Veel mensen denken dat het nummer alleen bedoeld is als er mensenlevens op het spel staan, terwijl het nummer gebeld kan worden in alle gevallen wanneer elke seconde telt. Door te bellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden. ‘1-1-2 daar pak je dus ook daders mee.’

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Gouda | 112 alarmeringen Gouda | Goedkoop Tanken in Gouda | Supermarkten in Gouda | Weerbericht Gouda