Twee mannen aangehouden voor woninginbraak Jupiterlaan

donderdag 25 augustus 2016

Waddinxveen - Agenten kregen donderdag 25 augustus rond 04.15 uur de melding dat er ingebroken was in een woning aan de Jupiterlaan. Twee mannen zouden er vandoor zijn gegaan na de inbraak.

Een getuige had twee mannen gezien bij een woning aan de Jupiterlaan. Eén van hen ging naar binnen, terwijl de andere de omgeving rond de woning in de gaten leek te houden. Na de inbraak ging het tweetal er vandoor. De getuige had inmiddels de politie gealarmeerd en signalementen van de verdachten doorgegeven. Direct keken agenten in de omgeving uit naar de twee.

 

Omstreeks 05.20 uur zagen agenten op de Sterrenlaan twee verdachten lopen die aan de opgegeven signalementen voldeden. Zij werden aangehouden op verdening van de woninginbraak aan de Jupiterlaan en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

De politie heeft de aanpak van woninginbraken tot korpsprioriteit verheven en investeert veel in het oplossen van deze zaken.

Ziet u iets verdachts rond woningen? Vertrouwt u het niet? Bel direct 112. Met de politiemeldkamer zijn afspraken gemaakt om direct een surveillance-eenheid te sturen in geval van ontdekking van een woninginbraak of verdenking daarvan.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Gouda | 112 alarmeringen Gouda | Goedkoop Tanken in Gouda | Supermarkten in Gouda | Weerbericht Gouda