Verdachte van vernieling en poging inbraak aangehouden

maandag 11 mei 2015

Gouda - De politie heeft maandag 11 mei om 11.45 uur een 17-jarige Gouwenaar aangehouden op verdenking van poging inbraak in een woning aan de Lethmaetstraat en vernieling.

De politie kreeg even na 11.30 uur de melding dat een jongen vermoedelijk dedeur van een schutting van de woning opentrapte en vervolgens verdacht rond hetpand liep. De melder zag even later dat de jongen wegrende richting deWalvisstraat en daarna richting de wegwerkzaamheden aldaar. Agenten hebbenuitgekeken naar de persoon en zag een jongen lopen op de Prinses Julianastraatdie voldeed aan het opgegeven signalement. De jongen werd aangehouden wegensvernieling en poging woninginbraak.

Als u getuige bent van vernieling, inbraak of diefstal dan kunt u 1-1-2bellen. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Veel mensen denken dathet nummer alleen bedoeld is als er mensenlevens op het spel staan, terwijl hetnummer gebeld kan worden in alle gevallen wanneer elke seconde telt. Door tebellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden.?1-1-2 daar pak je dus ook daders mee.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Gouda | 112 alarmeringen Gouda | Goedkoop Tanken in Gouda | Supermarkten in Gouda | Weerbericht Gouda