Politie zoekt getuigen van diefstal met geweld

woensdag 13 januari 2016

Gouda - De politie is op zoek naar getuigen van een diefstal met geweld. Dinsdag 12 januari was in een woning aan de Nieuwehaven een afspraak tussen de bewoner en een mogelijke koper van een telefoon.

Een man die geïnteresseerd was in de mobiel die via Marktplaats te koop werd aangeboden belde met de aanbieder waarna er een bedrag werd overeengekomen. Voor de overdracht werd een afspraak gemaakt in de woning aan de Nieuwehaven. Omstreeks 18.00 uur werd het geld gegeven, maar toen de bewoner het geld telde werd ontdekt dat het om vals geld ging. Nog voordat de bewoner iets kon zeggen, zette de man het op een lopen. De bewoner ging de man achterna en zag hem in een auto, een donkerkleurig Opel Astra, stappen die op de Slappendel stond geparkeerd. De bewoner werd aangereden door de man waardoor hij licht gewond raakte. De auto reed daarna weg in de richting van het Bolwerk.

De politie doet onderzoek en zoekt getuigen die informatie hebben over het incident op de Nieuwehaven. Getuigen wordt verzocht zich te melden via 0900 – 8844.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Gouda | 112 alarmeringen Gouda | Goedkoop Tanken in Gouda | Supermarkten in Gouda | Weerbericht Gouda