Recherche zoekt getuigen steekincident

zaterdag 12 maart 2016

Gouda - De districtsrecherche in Gouda is op zoek naar getuigen van een steekincident op de Walvisstraat in Gouda, zaterdag 12 maart omstreeks 02.30 uur.

De politie kreeg omstreeks 02.30 uur de melding dat er op de Walvisstraat iemand mishandeld was en daarna in het water was gegooid. Ter plaatse troffen agenten een 28-jarige man uit Vogelwaarde (Zeeland) hij bleek bij een ruzie met twee mannen en een vrouw te zijn mishandeld in het water te zijn gegooid. De mannen gingen er vervolgens lopend vandoor, de vrouw stapte op de fiets. Nadat het slachtoffer weer op het droge was, bleek hij ook een steekverwonding te hebben. De daders werden, ondanks een zoektocht in de omgeving, niet meer aangetroffen. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd waar bleek dat hij naast zijn steekverwonding ook een gebroken neus had. 

De recherche onderzoekt de zaak en houdt rekening met het scenario dat daders en slachtoffer bekenden van elkaar zijn. Heeft u in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 02.30 uur iets gezien in de omgeving van de Walvisstraat dat met dit incident te maken kan hebben, meld u dan bij de districtsrecherche in Gouda via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Gouda | 112 alarmeringen Gouda | Goedkoop Tanken in Gouda | Supermarkten in Gouda | Weerbericht Gouda