Slachtoffer steekincident overleden, politie start onderzoek

vrijdag 15 mei 2015

Gouda - Een 49-jarige Gouwenaar overleed vrijdag 15 mei aan de gevolgen van een steekincident dat op de Westhaven plaatsvond. Politieagenten hielden korte tijd later een 42-jarige verdachte eveneens uit Gouda aan.

Donderdag 14 mei omstreeks 21:00 uur kreeg de politie een melding van eengeweldsincident in een (kamerverhuur-)pand aan de Westhaven. Toen agenten terplaatse kwamen, bleek dat in de woning een man lag die zwaargewond was. Directwerd de hulpverlening opgestart. In de woning werd een spoedoperatie uitgevoerdwaarna het slachtoffer werd vervoerd naar een ziekenhuis in Rotterdam. Hetslachtoffer bezweek in de loop van de nacht aan zijn verwondingen.Meerdere politieagenten stelden ter plaatse een onderzoek in. Van devermoedelijke dader was een goed signalement bekend. Politieagenten die op zoekwaren naar de verdachte zagen een man op het Westeinde in Moordrecht (Zuidplas)lopen. Hij voldeed aan het signalement

Hij werd direct aangehouden en ingesloten voor nader verhoor. Eenrechercheteam stelt onder leiding van een officier van justitie een onderzoek innaar het incident.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Gouda | 112 alarmeringen Gouda | Goedkoop Tanken in Gouda | Supermarkten in Gouda | Weerbericht Gouda